4 vd.ekje te Infektivi, ajo dje kishte ditëlindjen, sot 21-vjeçarja po …/ Oh zot ‘Infektivi’ po sheh tm.err me sy, COVID s’po fal as të rinjtë

Ministria e Shëndetësisë ka konfrimuar 4 humbje jete gjatë 24-orëve të fundit, ndërsa kanë bërë me dije se 23-vjeçarja e cila vdiq pak më parë kishte një javë me temperaturë dhe vetëm ditën e djeshme është paraqitur te Infektivi. Po ashtu, MSH bën me dije se 85 persona kanë rezultuar me COVID-19 gjatë 24-orëve të fundit.

Vijon…