Aktori i njohur denoncon: “Kam skenat e kër.cënimeve, vijnë nga …

Për aktorin e njohur nuk kanë rëndësi se nga vijnë, por kër.cënimet e bëra ndaj regjisorëve nuk kanë ngjyra, ato janë nga i njëjti kazan. Kështu shprehet Gentian Zenelaj në programin “Mos i fol shoferit” dhe ka treguar prapaskenat e posteve në teatër. Sipas aktorit ka kërcënime të ndryshme që vijnë nga politikanët dhe bashkëpunëtorët e tij janë përballur me skena të tilla.

“Unë kam skena ku regjisorët janë kërcënuar, guxon ti punon me atë, ai është armiku i partisë. Nuk ka të bëjë vetëm me PS-në, edhe me PD-në, për mua janë njësoj që të gjithë. Vijnë nga i njëjti kazan, nga e njëjta mitër politikë, kështu që kanë të njëjtën fytyrë. Unë me 42 vitet e mia mbi shpinë, nuk po shoh një politikan të një kalibri apo të një ngjyre tjetër. Çuditërisht edhe djemtë e forumeve po marrin ngjyrën e kryetarit,”– tregon Genti.