Blen ushqimin e preferuar në supermarket, por i hapet barku nga ajo që gjen brenda: Është një …

Një klient i Tesco ka zbuluar se në ushqimin e tij kishte një gjë shumë të shpifur… një  anus.

Andrew Lee, nga Swansea, Uellsi, bleu vaktin e tij të preferuar për një darkë televizive, por në gjysmë të rrugës zbuloi një tub “gri të ngjyrosur me lëkurë” me një hapje në fund të pirunit të tij.

I tmerruar nga gjetja e tij, të cilën ai tha se dukej si një anus i maceve, 30-vjeçari pretendon se ai u ndje i sëmurë dhe nuk hëngri për dy ditë – duke e quajtur atë ‘dietë e parë’.

Pasi u ankua në gjigantin e supermarketeve në internet, Tesco u përgjigj menjëherë duke thënë: “Unë do të sugjeroja … ta merrni këtë produkt me faturën dhe ta çoni tek dyqani për ta hetuar siç duhet nga kolegët e mi në tavolinën e shërbimit të klientit”.

“Është e pazakontë. Unë nuk mendoj se është yndyrë  dhe s’ka gjë më të shpifur”, ka thënë ai.