“Deshi të më v.riste, unë i *** motrën”, Mondi nga burgu i bën kërkesën e çuditshme Aldos: Jo vlla…

Një telefonat e pazakontë është bërë në emisionin e mëngjesit tek Aldo, ku një i burgosur ka kërkuar që të recitojë një vjershë për festat e fundvitit por ai nuk e ka lejuar.

Aldo e ka pyetur se përse është në burg dhe sa vite është dënuar, ndërsa ai i ka thënë se është dënuar me 22 vite për vrasje.

“Ai donte më vriste mua, unë e vratë atë, i *** motrën”, është shprehur ai.

Për më shumë ndiqni videon e mëposhtme:

SHIKONI VIDEON KETU