Dh*nohet në Tiranë gazetari kritik ndaj qeverisë

Dh*nës së djeshme të policisë, gjatë protestës së djeshme të opozitës, përveç pleqve dhe fëmijëve, nuk i ka shpëtuar as gazetari Dritan Kaba.

Siç shihet në videon e mëposhtme, që i përket rrjetit ndërkombëtar të lajmeve Al Jazeera, Dritan Kaba, ka rënë pre e sulmit me gaz të policisë së shtetit.

Kaba njihet për qëndrimet e tij të ashpra anti-qeveri dhe mesa duket kjo e fundit e ka gjetur mënyrën për ta “ndëshkuar”.

jatë protestës së djeshme, si pasojë e sulmeve pa kriter të policisë me gaz shumë persona përfunduan në spital për ndihmë më të specializuar mjekësore.