Fustanella u njoh si e Greqisë, çiftelia e Turqisë, lahuta e Serbisë…Të mbajmë fort Flor Mumajesin

Nga Sokol Shameti

Rakia u njoh si pasuri shpirtërore e Bullgarisë, djathi i bardhë dhe fustanella të Greqisë, çiftelia e Turqisë, e tani lahuta pasuri shpirtërore e Serbisë (të gjitha të regjistruara e certifikuara në UNESCO gjatë kohës që ne flinim gjumë).
Të mbajmë fort tani Flor Mumajesin me Ard Daullxhiun, se mund të na i regjistrojë ndonjë Rumani a ndonjë Azerbajxhan si pasuri të vet dhe ku të mbytemi pastaj.