I ndodhi hataja sot, Nardi i Thethit kishte mbështetje të madhe nga…

Biznesmenit të njohur Nard Polia, banorët e zonës i kishin kushtuar edhe këngë me çifteli.

Në njërën prej tyre, i këndohet Polisë, sic do ta degjoni me poshte.

Por ndoshta nga që ishte një personazh i famshëm për zonën dhe ndihmën që kishte dhënë për promovimin e Thethit dhe të banorëve të zonës, ka bërë që rapsodi ti këndojë në të gjallë.