Jeni mërzitur nga i njejti pozicion s*ksi? Këto janë stilet që po bëjnë namin

Nëse ju është bërë monotone jeta në shtrat këtë lajm duhet ta lexoni me patjetër.

Ndonëse shumë çifte ngurrojë për të eksploruar në shtrat, ju duhet që të eksploroni.

Më poshtë keni 5 pozicione që po çmendin çiftet.

  1. Sensualizëm Kur femra është sipër dhe me trupin e ngjeshur pas mashkullit, krijohet një atmosferë shumë sensuale dhe romantike dhe seksi zgjat edhe më shumë.
  2. Rock’ Roll Kur mashkulli është sipër dhe këmbët e femrës vendosen në qafën e partnerit. Ky pozicion lejon një penetrim të thellë të mashkullit dhe krijon një seks plot adrenalinë.
  3. Një “fluturim prej fluture” Femra e shtrirë mbi një tavoninë të lartë dhe mashkulli në këmbë. Është një pozicion që fal shumë kënaqësi për të dy partnerët.
  4. Kënd i drejtë Një pozicion ku femra rri e shtrirë anash dhe mashkulli sipër, duke krijuar së bashku një kënd të drejtë, për të përjetuar një orgazmë të thellë.
  5. Të përkulur