Nuk ndalen as ‘jelekët portokalli’, jo vetëm dëmshpërblim, ja cilat janë kërkesat e reja

Ka nisur protesta e banorëve të Astirit, të cilët tashmë prej ditësh po protestojnë për mbrojtjen e banesave të tyrë.

Të veshur me jelekë portokalli, banorët po kërkojnë jo vetëm dëmshpërblimm 100% të pronës, por edhe anullim të projektit, për shkak se sipas tyre është korruptiv.

Ato shprehen se Afrim Qendro duhet të ishte në burg. Në protestë është i pranishëm dhe kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha.