Rrëfimi +16/ “S*ksi më të është i paparë sepse ma…, por dashnorja më bëri hatanë me këtë veprim dhe tani gruaja ime…”

Rrëfimi +16/ “S*ksi më të është i paparë sepse më bën…, por dashnorja më bëri hatanë me kwtw veprim dhe tabi gruaja ime…”

 Letra dërguar Deidre:

Unë jam i martuar, por kam pasur marrëdhënie seksuale të frikshme me një grua që takova në lokalet e mia. Gruaja ime mori vesh për tradhtinë dhe ka paraqitur kërkesën për divorc. Unë jam 47 vjeç dhe gruaja ime është 45 vjeç. Kemi një djalë që është 16.

Tradhtia ime nisi kur unë fillova të shkruaja një grua që punon në pijet tona lokale. Ajo është 36 vjeç nga Filipinet. Gruaja ime mësoi kur pa një tekst në telefonin tim. Ajo u shkatërrua. Menduam që së bashku të shkojmë dhe të bëjë  disa seanca këshillimi se ndoshta na vinin në ndihmë, dhe shpëtonin martesën tonë.

Por tundimi më pushtoi më shumë, kur një natë teksa isha duke punuar larg shtëpisë, e kontaktova përsëri këtë grua dhe kështu nisëm sërish të flasim.

Ndjenjat e mia për këtë grua u bënë më të forta. Ajo ishte aq e dashur dhe më dha kaq shumë vëmendje. Seksi ishte i paparë sepse më bën atë çfarë unë dua.

Pa e ditur, gruaja ime kishte hyrë në telefonin tim “zyrtar” në mënyrë që të mund të gjente lëvizjet e mia.

Por një ditë kur po kthehesha në banesën që kisha marrë me qira për t;u takuar me të dashurën, gruaja me del para dhe më bën një për lek.

Aty mu kthye bota përmbys…

Djali im ishte shumë i mërzitur gjithashtu. Unë jam me këtë grua tjetër tani, por kam hyrjen time time dhe nuk jetojmë së bashku.

I thashë gruas time se kisha bërë gabimin më të madh të jetës sime dhe më vjen keq për veprimet e mia. Do të bëja gjithçka për një shans tjetër, duke mësuar rrugën e vështirë. Por gruaja ime më urren dhe nuk do të komunikojë.

Për momentin me të vërtetë po përpiqem të përballoj, duke pritur që të përfundojë divorci ynë. Unë vazhdimisht kontaktoj gruan dhe djalin tim he u tregoj se sa keq jam, por ajo dëshiron të më ndëshkojë gjatë gjithë kohës. Me të vërtetë jam duke e humbur dhe nuk e dua këtë gjë.

Si t’ia bëj që ta shpëtoj martesën time?!

DEIDRE :

Në fakt duket se po e humbisni me të vërtetë.  Ajo ju dha një shans të dytë, dhe vështirë se ju jep edhe një të tretë.

E në fakt, nuk ka faj..

Ajo që mund të bëni ju tani është që t’i tregoni se ende e doni shumë dhe se jeni penduar e do t’i vërtetoni që nuk do ta tradhtoni më.

Përndryshe, vazhdoni jetën tuaj duke u ndikuar nga tundimet e duke humbur gjërat që kanë vërtetë rëndësi për ju..