Rudina Hajdari dhe Myslim Murrizi ia pl.asin në sy Ramës: Nuk tërhiqemi, lu.lftojmë për…

Opozita parlamentare, e ndikuar apo jo nga Kryeministri, duket e vendosur që të bëje rezistencë në të gjithë këtë ko.nflikt politik për reformën zgjedhore.

Deputetja Rudina Hajdari ka folur pas takimit me Kryeministrin Edi Rama. Ajo tha se opozita në Kuvend do të kushtëzojë vendimmarrjen në Kuvend.

“Nuk tërhiqemi nga kjo kërkesë, do ja bëjmë të qartë Ramës se ne do i qëndrojmë tek kërkesat tona. Ne mendojmë se listat e hapura janë të domosdoshme për Shqipërinë. Ne kërkojmë që të kemi zgjedhje me standarde me cilësi, duhet me patjetër ta realizojmë. Nëse Rama ka zgjedhur të shkoj që me opozitën jashtëparlamentare ai po tradhton popullin”, u shpreh Hajdari.

Edhe deputeti Myslim Murrizi tha se nuk u dakordësua për asnjë gjë me Ramën.