Se.ks për 5 orë pa pushim, humb jetën 32-vjeçarja

Një grua humbi jetën të hënën pasi kreu marrëdhënie sek.suale me partnerin e saj për pesë orë në Cali (Kolumbi), njoftuan disa media kolumbiane.

Me sa duket, 32-vjeçarja pësoi një bllokim të frymëmarrjes teksa po kryente marrëdhënie.

Edhe pse ajo u dërgua menjëherë në spital, ajo vdiq përgjatë rrugës.

Sipas partnerit të saj, ata kishin pasur seks “të shfrenuar” për pesë orë, por kishin përdorur edhe drogë. Burri shpjegoi se gruaja, me nofkën “E zjarrta” , filloi të lodhej gjatë seksit dhe papritmas ajo filloi të përkeqësohej.

Ai thirri një taksi dhe e çoi në spital të mbështjellur në një batanije.

Autoritetet kolumbiane tani do të hetojnë nëse gruaja zakonisht përdorte drogë për të vërtetuar nëse ajo e çoi drejt vdekjes.