Unaza e Re në flakë! Ja ç’po ndodh me banorët e Astirit

Banorët e Unazës sëu kanë vënë flakën gomave të makinave gjatë protestës së tyre që po zhvillohet në këto moment.

Ata kanë deklaruar se do të përshkallëzojnë protestën nëse nuk marrin përgjigjen e duhur nga qeveria.

Aktualisht ata protestojnë vetëm 1 orë në ditë, por kanë deklaruar se rruga do të bllokohet 2 orë në ditë e më shumë, deri në 24 orë, nëse qeveria nuk tërhiqet nga vendimi për prishjen e shtëpive dhe pronave të tyre.