VIDEO/ Doni të keni ci*a shpërthyese? Mësoni këtë truk të thjeshtë dhe meshkujt do lënë kokën pas jush!

Nëse gjokset nuk janë vërtet pika juaj e fortë, mund të improvizoni.

Mjafton të keni një pe dhe një gjilpërë.

Me një qepje të veçantë të reçipetave, që mund ta bëni shumë thjeshtë, ju do të vëreni se në pamje të parë, do të dukeni sikur keni gjoke më të mëdha.

Në videon më poshtë nga “5-Minute Crafts” shpjegohet edhe si mund ta arrini ta realizoni këtë truk.